söndag 3 januari 2010

10 dagar efter jul - Grattis Julia :D i efterskott

Då var jul å nyår å hela köret avklarat, skönt och tråkigt :P hade en nice nyårsafton, när vi väl kom fram, med my lovely girls. Jag å lollo fixade oss hos linnea och lovisa och linnea glänste med att vara färdig först. Kan tillägga att jag var färdig näst först. Inte kunde vi bestämma vem som skulle ha vilka örhängen men "vi fixar det hos sussie" -slutade med att vi glömde det och hade de vi hade från början -.-
Stackars Moa som för det första är livrädd för raketer och för det andra tvingades köra fyra virriga tjejer med lokalsinnet på topp till ramlösa. Bara till ramlösa.. en del av konversationerna (censurerad version) efter två tidigare felkörningar :

Nea: Å så vänster här
(ngt irriterande att alla börjar på L ni får lista ut själva vem som är vem)
Iza Ise och Visa: tystnad
Moa stannar för rödljus
Iza: Nej men ska vi inte höger här?!
Visa: Joo.. LINNEJA DU KAN JU BARA VARA TYST DU VET JU INGENTING
Ise: NEEEEEEEJ LINNEA.. ÅHH
biiiiip
Moa tvingas svänga vänster för vi står i den filen och får köra hela vägen runt i stan för att komma ut på samma väg vi kört in på fast på andra hållet, bara för att inse att man inte kan köra rakt fram och så jaa.. Tillslut kommer vi ut till den stora rondellen och ut på rätt väg.
Iza: Visst ska vi upp här till höger?
Ise: Ja det ska vi
Moa svänger upp, efter halva vägen:
Iza: Eller var det nästa?
Ise: ...ja.. det var nästa.
Moa bara suckar och kör ner för backen, hela vägen tillbaka till rondellen och kör ett varv för å komma ut på rätt väg igen. Vi svänger rätt.
Iza: Visst ska vi ta andra avfarten nu (rondell)
Nea: Nej vi ska vi ner här för backen.
Iza: Nej det ska vi inte alls!
Nea: Joo klart vi ska, kör ner här!
Moa kör ner,.. vi ringer till sussie och tro det eller ej men jag hade rätt. Vi får göra dagens 4e Usväng och köra tillbaka igen upp för backen och sen kom vi faktiskt rätt otroligt nog. Kan ha berott på att vi bara skulle följa vägen. Tur för oss.

Vi hade det i alla fall som sagt nice när vi väl kom fram :)
Fredagen typ sovdes bort med film godis och julmust och sen fixade jag bara i stallet (SIMS3 :D). Igår var de hoppkurs för chanette på ridhuset och det gick bara bra. Sjukt nervös var jag bara av någon anledning. Spelade sims igen sen när jag kom hem. Sen var det tacos å teori på ridhuset igen och träffade lollo, sussie och karro susade förbi också. Trevligttrevligt, mycket folk får jag säga. Sen nördade jag sims till typ.. länge. Hehe.
Idag var det rea på MQ så stack dit med mamsen å hanna. Ett par jeans, tröja å halsduk blev det i alla fall och gissa vad som står på programmet nu... SIMS :D:D hihi, sen kurs igen med Dina ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar